Trainingen
De Heren van Kopij verzorgen diverse schrijftrainingen. Onze trainingen zijn geschikt voor bedrijven en particulieren. We leveren maatwerk, bij voorkeur aan kleine groepen (maximaal 8 personen). We verzorgen zowel ‘in-company trainingen’ als trainingen op locatie. Ons standaardaanbod omvat de volgende onderwerpen.

 

Training Zakelijk schrijven
Kost het schrijven van zakelijke teksten u te veel tijd? En bent u zelden echt helemaal tevreden over de kwaliteit van uw teksten? Dan is deze training iets voor u. In 3 uur krijgt u van de Heren van Kopij tips en trucs aangereikt om direct toe te passen in uw eigen werkomgeving. Snel, effectief en praktisch zijn de kernwoorden. Voorafgaand aan de trainingen horen we graag waar u tegenaan loopt, zodat we de training helemaal naar uw wensen en vragen kunnen afstemmen.

 

Training Persberichten schrijven
Zoekt u naar manieren om de (lokale) media te interesseren voor uw nieuwsberichten? En zoekt u publiciteit maar wil dat nog niet echt lukken? Dan is de training Persberichten schrijven iets voor u. In 3 uur leert u een goed persbericht te schrijven waarmee u de kans dat dit wordt opgepikt door de (lokale) media zo groot mogelijk maakt. Ook deze training bieden we geheel op maat aan. Desgewenst besteden we bijvoorbeeld extra aandacht aan: het opbouwen van een goede relatie met de media, het maken van een contentplanning of het aanleggen van een eigen beeldarchief.

 

Training Sollicitatiebrief schrijven
Bent u op zoek naar een (nieuwe) baan? Maar blijft u opzien tegen het schrijven van die nog altijd verplichte sollicitatiebrief? Dan is deze training iets voor u. In 2,5 uur leren de Heren van Kopij u een effectieve en goede sollicitatiebrief schrijven. Met uiteraard ook aandacht voor een goed curriculum vitae. Aan het einde van de training gaat u naar huis met een sollicitatiebrief met cv op maat.

 

Maatwerk
De trainingen zijn maatwerk en worden bij voorkeur voor een kleine groep gegeven. Maar uiteraard behoren een-op-eencursussen en individuele begeleiding ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.