Wie zijn we?
De Heren van Kopij zijn de heer Marcel Migo en de heer Bert Platell. Samen hebben we ruim 25 jaar ervaring met het schrijven, redigeren en corrigeren van teksten en alles wat daarbij komt kijken. Als ervaren redacteuren weten we inmiddels wat werkt en wat niet. Online en offline.

De heer Marcel Migo

Kun je jezelf eens voorstellen?
Mijn naam is Marcel Migo, 38 jaar oud, tekstschrijver, tekstcorrector en trainer, geïnteresseerd in boeken over alle mogelijke onderwerpen, reizen en bizarre verschijnselen. De afgelopen zes jaar was ik communicatiemedewerker en eindredacteur voor twee bladen bij een politieke partij. Eerder was ik ruim tien jaar freelance tekstschrijver en redacteur. In die periode heb ik aan circa 450 publicaties meegewerkt.

Waar woon je?
Ik woon in het schilderachtige Delft, nabij tramhalte Krakeelpolderweg.

Wat doe je zoal in het dagelijks leven?
Sinds januari van dit jaar ben ik voltijds aan het werk voor de Heren van Kopij.

Wat is je favoriete boek?
Geen steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik heb een zeer brede voorkeur wat boeken betreft: van Antoon Coolen tot Haruki Murakami. Bent u benieuwd naar wat ik op dit moment lees? Stuur me dan een mailtje.


De heer Bert Platell

Kun je jezelf eens voorstellen?
Mijn naam is Bert Platell, 33 jaar oud, redacteur voor diverse online en offline publicaties. Ik lees graag, luister veel en schrijf nog meer. De afgelopen negen jaar heb ik mij zowel professioneel als op persoonlijk vlak bezig gehouden met communicatie, tekst, redactie en maatschappelijke organisaties.

Waar woon je?
In Rotterdam, omgeving IJsselmonde, tegen Ridderkerk aan.

Wat doe je zoal in het dagelijks leven?
Naast mijn werk voor de Heren van Kopij werk ik als redacteur bij Berengroep in Bilthoven.

Wat is je favoriete boek?
Dat zijn er nogal wat. Maar de schrijvers die ik erg graag lees zijn, in willekeurige volgorde: Sebastian Faulks, Haruki Murakami, F. Scott Fitzgerald en Robert Caro. Hebt u nog een leuke schrijver die ik moet proberen? Stuur me snel een mailtje.