Tekst en Redactie
Jij vraagt en wij schrijven, corrigeren, redigeren of denken met je mee. Snel, goed en tegen een normale prijs die we vooraf afspreken. Door onze jarenlange ervaring weten we wat werkt en wat niet. We adviseren je graag. We voelen ons thuis bij bedrijven, non-profitorganisaties, belangenorganisaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en particulieren. Lees hier verder.

 

Trainingen

De Heren hebben jarenlange ervaring met het geven van trainingen op het gebied van tekst en redactie. Wij geven deze trainingen op aanvraag en leveren zo veel mogelijk maatwerk. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste manier de juiste boodschap bij de juiste doelgroep te laten belanden. Aan welke trainingen kun je denken? Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het leren schrijven van een effectief persbericht, bloggen, social media gebruiken of goed zakelijk schrijven.

 

Maatwerk

Zit je met je handen in het haar vanwege een lastige schrijfklus? Of ontbreekt het je gewoon aan tijd om bepaalde redactionele werkzaamheden uit te voeren? Heb je op de korte termijn een klus die geklaard moet worden? Of heb je juist op projectbasis tijdelijk een expert nodig? Kan je team een opfriscursus gebruiken of een basistraining? We denken graag met je mee!