Eindredactie

Honderden boeken en duizenden kortere teksten hebben we taalkundig gecontroleerd. Voor uitgevers, bedrijven én particulieren. Of dit inmiddels routinewerk is? Absoluut niet. Eerder topsport: we proberen fanatiek elk klein foutje op te sporen en steeds een bruikbare suggestie ter verbetering te geven. Pas als een opdrachtgever helemaal tevreden is zijn wij dat ook.

 

Tekstschrijven en interviewen

Wil je dat we een artikel voor je schrijven? Of een interview voor je afnemen? Of wil je juist dat we bestaande teksten omvormen tot aantrekkelijke, leesbare artikelen speciaal voor jouw doelgroep? Dat doen we graag. Geef maar aan hoeveel woorden het artikel moet tellen en wanneer je de tekst uiterlijk in huis wilt hebben.

 

Notuleren en verslaglegging

Hoe prettig is het als je bij een lastig overleg of een ingewikkelde vergadering zeker weet dat er een kloppend, net verslag van wordt gemaakt… Door mensen die vaker met dit bijltje gehakt hebben. We leveren op maat precies het soort verslag dat je wenst.

 

Maatwerk

Zit je met je handen in het haar vanwege een lastige schrijfklus? Of ontbreekt het je gewoon aan tijd om bepaalde redactionele werkzaamheden uit te voeren? Heb je op de korte termijn een klus die geklaard moet worden? Of heb je juist op projectbasis tijdelijk een expert nodig? Kan je team een opfriscursus gebruiken of een basistraining? We denken graag met je mee!

Werkwijze

Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Geen vraag is ons te gek, en ondanks dat de Heren van Kopij op stand leven, rekenen we heel normale prijzen. Na je aanvraag nemen we contact met je op per e-mail of telefoon. Na inventarisatie van je wensen, deadline en (eventuele) bijbehorende documenten krijg je van ons een offerte toegestuurd. Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag en krijg je binnen de deadline één en ander aangeleverd.