Tekst en Redactie
U vraagt en wij schrijven, corrigeren, redigeren of denken met u mee. Snel, goed en tegen een normale prijs die we vooraf afspreken. Door onze jarenlange ervaring weten we wat werkt en wat niet. We adviseren u graag. We voelen ons thuis bij bedrijven, non-profitorganisaties, belangenorganisaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en particulieren. Lees hier verder.

 

Trainingen

De Heren hebben jarenlange ervaring met het geven van trainingen op het gebied van tekst en redactie. Wij geven deze trainingen op aanvraag en leveren zo veel mogelijk maatwerk. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste manier de juiste boodschap bij de juiste doelgroep te laten belanden. Aan welke trainingen kunt u denken? Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het leren schrijven van een effectief persbericht, bloggen, social media gebruiken of goed zakelijk schrijven.

 

Maatwerk

Zit u met uw handen in het haar vanwege een lastige schrijfklus? Of ontbreekt het u gewoon aan tijd om bepaalde redactionele werkzaamheden uit te voeren? Heeft u op de korte termijn een klus die geklaard moet worden? Of heeft u juist op projectbasis tijdelijk een expert nodig? Kan uw team een opfriscursus gebruiken of een basistraining? We denken graag met u mee!