Wij vroegen ons af welke blogposts onze lezers nu eigenlijk het leukste vinden om te lezen. Daarom zijn we een middagje in de statistieken gedoken en hebben we de enige echte Heren Top 5 samengesteld.

 

 1. Een goede corrector gezocht
  Met stip op nummer 1. De blog over het zoeken en vinden van een goede corrector. Want hoe doe je dat eigenlijk? Denk er niet te lang over na en neem gewoon contact met De Heren op.
 2. Acht tips om je notuleerklus tot een belachelijk succes te maken
  Op nummer 2 het lijstje met tips om je notuleerklus tot een belachelijk groot succes te maken. We merkten sowieso op dat onze lijstjes met tips voor verschillende onderwerpen goed gelezen worden.
 3. Tangconstructies. Wat zijn het? En hoe kom je ervan af?
  Een blog die mensen eerder verwachten op een doe-het-zelf-blog. Want wat hebben de Heren nu te maken met tangen. Nou meer dan je zou denken.
 4. Het Heren WK-voetbalspel
  Tot onze grote vreugde werd ons WK-voetbalspel-blog goed gelezen. Dat bleek ook wel uit de talloze inzendingen die we mochten ontvangen. De uiteindelijke winnaar Pieter Smit was dan ook terecht euforisch met zijn uitverkiezing tot WK-voetbalspel-winnaar.
 5. Tien interviewtips
  Het tweede lijstje met tips in deze top 5. Tien tips voor een goed interview. Erg nuttig voor iedereen die binnenkort een interview afneemt.
De populairste Herenblogs
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *