5 februari 2020 – Bert Platell neemt afscheid van De Heren van Kopij. Formeel is hij vanaf 1 januari 2020 uitgetreden als vennoot van de firma die hij ruim twee jaar geleden samen met  Marcel Migo oprichtte. De vennootschap wordt voorgezet door Marcel Migo, Lisanne Spanbroek en de recent toegetreden José Poot.

 

Bert Platell: “Ik heb mijzelf de afgelopen twee jaar met veel plezier, energie en enthousiasme ingezet voor De Heren van Kopij. Samen met mijn mede-vennoten hebben we veel leuke opdrachten gedaan en uitgevoerd en stond vooral het ‘samen ondernemen’ centraal, dat ga ik dan ook zeker missen. De reden van mijn vertrek is wel een leuke, althans voor mijzelf dan. Mijn vrouw en ik verhuizen binnenkort naar een nieuw huis in onze huidige woonplaats Rotterdam, waar we van plan zijn om samen een Gezinshuis te starten. Dat vormde voor mij de aanleiding om nu afscheid te nemen van de Heren en mij te focussen op mijn werk in loondienst en de plannen die mijn vrouw en ik samen hebben.”

Marcel Migo: “We gaan Bert enorm missen bij de Heren. Zijn humor, zijn talent om over de meest pietluttige onderwerpen een blog uit zijn hemdsmouwen te schudden en niet te vergeten de eindeloze stroom van nutteloze feitjes die hij te pas en onpas met ons wilde delen zullen wij zeker missen. Mijn mede-vennoten en ik wensen hem dan ook veel geluk toe in Rotterdam samen met Patricia, en hopen dat we af en toe nog eens gebruik mogen maken van zijn vlotte pen. Uit het oog is zeker niet uit het hart, en eens een Heer, altijd een Heer. Het ga je goed.”

Bert Platell neemt afscheid van De Heren van Kopij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *