De Heren lezen zich bijkans te pletter aan boeken, tijdschriften, kranten, blogs en we houden natuurlijk de sociale media nauwgezet bij. Tijdens de zomermaanden, vakantieperiodes en weekenden hebben wij hier natuurlijk extra de tijd voor. Erg handig zijn de zogenoemde vakantiepakketten waarbij je tegen een scherpe prijs een stapeltje magazines kunt uitproberen. Uitgelezen? Waarom deel je ze niet met je buren, vrienden of familie? Om de kosten te delen kun je ook gezamenlijk een abonnement nemen. Dit is ook een handige optie als het op krantenabonnementen aankomt.  

De krant

Een lekkere kop koffie met een ouderwetsch krantje erbij, zo zien wij het graag. De weekendedities van kranten zijn vaak met een leuke aanbieding erbij te koop. Vooral in de zomermaanden een echte aanrader. Zo krijg je bij de Volkskrant bijvoorbeeld een magazine erbij en kun je de edities ook digitaal lezen. De Heren zijn natuurlijk veel meer gecharmeerd van een papieren versie! Daarnaast zien wij regelmatig aanbiedingen voorbij komen van tijdelijke krantenabonnementen. Wij zeggen: doen! Door af te wisselen krijg je ook een mooi beeld over hoe nieuws benaderd kan worden en welke smaak bij jou past. Begin jij bijvoorbeeld te watertanden bij de chocoladelettertitels van de Telegraaf? Of is er een columnist die jou keer op keer raakt? Experimenteer eens! Ook een goede manier om eens uit je bubbel te komen!

Tijdschriften

De leesmap, wie kent hem niet? Snuffel jij ook zo graag tussen de magazines bij de kapper, tandarts, dokter of de patattent? Of loop jij steevast toch even langs ‘de bladen’ bij het tankstation of de supermarkt? Die nieuwsgierigheid komt de Heren wel bekend voor! Ook wij laten ons naast onze vakmedia inspireren door allerlei soorten tijdschriften. Zo vallen bij Lisanne de modebladen Elegance en Glamour op de deurmat en leest zij speciale edities van Historia en de Quote. Is dat alles? Nee natuurlijk niet! Want hoe leuk is het om even in een andere wereld te duiken in een mooi magazine waar met liefde artikelen voor zijn geschreven. Ideaal voor met een zonnetje in de tuin of op het strand of rustig met een kop thee in die lekkere luie stoel. 

Heb jij nog leestips voor de Heren of onze lezers? We horen het graag!

Geef ons maar leesvoer!
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *